top of page

2-3-2018

En wat doe je zoal als schoonmaker bij Brasschaat Cleaning?

Wel, bijvoorbeeld de set van de productie "De Infiltrant" van VTM poetsen!

Mooi om aan deze productie onze medewerking te kunnen verlenen.

17-3-17

Website in een fris nieuw kleedje

Brasschaat Cleaning wil met zo’n 300 medewerkers in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen een voortrekkersrol blijven spelen in de schoonmaaksector. Met deze vernieuwde en opgefriste website – met een duidelijke navigatie en heldere informatie – willen we die ambitie nog eens onderstrepen.    

 

Meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op!

23-04-2017

Hoe de risico's van besmetting bij grieppandemie te verminderen door preventieve schoonmaak.

Preventief schoonmaakprogramma bij griep

Griep verspreidt zich met name door de overdracht van het virus via de mond en speeksel. Het opstellen van een goed hygiëne plan is dan ook een van de eerste maatregelen die bedrijven kunnen nemen om besmetting tegen te gaan. Dit plan moet onderdeel zijn van een continuïteitsplan dat ieder bedrijf dient te maken in voorbereiding op de pandemie.

 

Bij Brasschaat Cleaning zijn we inmiddels voorbereid op de griep en kunnen we bedrijven helpen met het opstellen van een hygiëneplan. Onderdeel daarvan is het verhogen van de schoonmaakfrequentie in de kritische ruimten in uw bedrijf. Tevens worden kritische opppervlakken zoals deurklinken, kranen, keukens, en sanitair regelmatig gedesinfecteerd.

Wilt U meer weten over onze speciale aanpak en hoe u de risico’s voor uw bedrijf kunt beperken neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 050 35 69 73.

Voor meer en actuele informatie kunt u terecht op onderstaande site.

 

www.influenza.be 

 

Voor verdere informatie kunt u ook bellen met 0800 99 777

bottom of page