top of page

"Tevreden medewerkers presteren beter"

In 1997 werd Brasschaat Cleaning opgericht door Jos van der Weyden. Uit onvrede over de gang van zaken bij zijn toenmalige werkgever, een groot Belgisch schoonmaakbedrijf, startte Jos vanuit de  filosofie dat je als schoonmaakbedrijf dicht bij je klanten en medewerkers moet staan. Betrokkenheid en tevreden medewerkers is in een familiale onderneming gemakkelijker te realiseren dan in een grote logge onderneming, was zijn visie! En met succes, want Brasschaat Cleaning was al snel een gevestigde waarde in Brasschaat en omstreken.

In 2008 nam dochter Denise het roer van haar vader over en bouwde ze de onderneming uit tot wat deze nu is. Een solide professioneel, middelgroot schoonmaakbedrijf met ruim 100 medewerkers en vele tevreden klanten. Het karakter en het DNA van het bedrijf is in de loop der jaren nooit verloren gegaan.

Eind 2016 werd het bedrijf overgelaten aan de groep Cleaning Professionals. Als zelfstandig onderdeel van deze groep grotere schoonmaakorganisatie kan Brasschaat Cleaning zich verder ontwikkelen en groeien.

Meer weten over ons bedrijf? Contacteer ons dan nu

Missie & visie

Niet de grootste, wel de beste

 

Brasschaat Cleaning wilt in de schoonmaaksetor een voortrekkersrol spelen in goed personeelsbeleid en milieuzorg maar bovenal in het streven naar topkwaliteit voor de klant.

Goed personeelsbeleid: Tevreden medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers en een gemotiveerde medewerker zorgt voor kwaliteit. Zo simpel is het!  En dus leiden wij onze medewerkers op, luisteren we naar hen en trekken daar dagelijks lering uit en waar nodig sturen we bij. Verder behandelen we elkaar met collegialiteit en respect. Dit alles leidt tot een topteam dat dagelijks voor de klant klaarstaat en waarmee we elke ‘schoonmaak’wedstrijd kunnen winnen.

 

Interesse om bij ons te komen werken? Check hier onze vacatures

Onze markt: Wij richten ons niet op de megacontracten maar vooral op het KMO segment, de lokale overheden, sindicy en klanten die bij de grote schoonmaakbedrijven de aandacht, betrokkenheid en communicatie ontberen.

Benieuwd naar ons dienstenaanbod: Ontdek het hier

 

Missie & Visie
Historie
Onze bedrijven
bottom of page