top of page

Schoonmaak industrieel

Perfect in lijn met uw productieprocessen

 

Onmisbare schakel in het geheel

Voor een goede productieflow in uw onderneming is een goede schoonmaak cruciaal. Industrial cleaning vraagt om een specifieke kennis en specifieke materialen. Onze arbeiders verzorgen uw handwerk met bezem, schop en kruiwagen. Zwaarder materiaal nodig? Geen probleem, wij zorgen er voor. Of het nu gaat om poetsprocessen in de voedingsmiddelen-industrie, de chemische industrie of nog een andere: al onze professionals zijn getraind voor dit specifiek soort werk.

 

Gekoppeld aan onderhoudsinterventies

Brasschaat Cleaning heeft ervaring in industriële reiniging in verschillende sectoren en weet dus als geen ander dat u maatwerk verwacht. Zo kunnen ons reinigingsprogramma gekoppeld worden aan uw onderhoudsplan(nen) van het machinepark, om zo de levensduur van het materieel te verhogen. Afhankelijk van het materieel dat moet worden gereinigd en het industriële proces dat op de locatie wordt uitgevoerd, krijgt u van ons het beste advies.

 

Safety First

Uiteraard zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). U kan dus volledig zeker zijn van een veilige, betrouwbare en correctie uitvoering van uw werken.

 

Klik hier voor meer informatie en/of vraag een gratis offerte aan!

bottom of page