top of page

Schoonmaak kantoren

Op-en-top professioneel, dat spreekt vanzelf

 

Meer motivatie, hogere productiviteit

Als werkgever bent u wettelijk verplicht om voor een goede en gezonde werkplek te zorgen. Maar zelfs los daarvan is aandacht voor hygiëne op kantoor cruciaal, want het zorgt voor beter gemotiveerde en meer productieve medewerkers. En uiteraard zorgt een propere werkomgeving voor minder ziekteverzuim.

 

Poetsregeling à la carte...

Brasschaat Cleaning zorgt voor een professionele schoonmaak die naadloos aansluit bij het werkregime in uw bedrijf. Een kuisploeg die ’s ochtends bij het krieken van de dag aan de slag gaat? Of liever aan het einde van de dag of in de avonduren? Wist u trouwens dat er ook meer en meer tijdens de kantooruren wordt gepoetst? Op deze manier wordt meer waardering en bewustzijn voor een schone kantooromgeving gecreëerd. Wij zoeken graag samen met u naar een juiste regeling voor uw bedrijf.

 

... én met kennis van zaken en de grootste zorg

Moderne kantoorgebouwen staan vol met waardevolle spullen en dure elektronica.

Bij Brasschaat Cleaning bieden wij u ervaren professionals aan die uw kantoren met kennis van zaken en met de grootste zorg schoonmaken.

 

Klik hier voor meer informatie en/of vraag een gratis offerte aan!

 

U kunt bij Brasschaat Cleaning ook terecht voor het schoonmaken van ruiten, of de schoonmaak na evenementen en beurzen. Bekijk hier al onze diensten.

 

Wist u dat...

.... uw toetsenbord gemiddeld 400 keer méér bacteriën bevat dan een wc-bril? Bij ons krijgen hotspots zoals toetsenborden, telefoons, kraantjes, deurgrepen, koelkastdeuren en de koffieautomaat extra aandacht!

 

5 doe-het-zelf-tips voor meer kantoorhygiëne

Druk uw medewerkers op het hart om de handen met zeep te wassen na elk toiletbezoek. Een eenvoudige en snelle manier om de verspreiding van bacteriën te voorkomen.

----

Eet niet achter het scherm. Kruimels op het bureau zijn een grote bron van bacteriën. En trouwens: snel even de benen strekken en samen elders lunchen met de collega’s is veel leuker, toch?

---

Maak goede keukenafspraken. Borden in de vaatwasser in plaats van op het aanrecht, geen eten vergeten in de koelkast... 

---

Zorg voor desinfecterende doekjes of een antibacteriële handgel op de werkplek. Op die manier krijgen bacteriën, virussen en schimmels geen kans.

---

Met een goede ventilatie – via de airco of gewoon via een openstaand raam – zorg je voor voldoende frisse lucht.

Nog specifieke vragen rond de kantoorhygiëne? Neem gerust contact met ons op!

bottom of page