top of page

Schoonmaken van ruiten

Een klare kijk

 

Venster op de buitenwereld

Een van de meest zichtbare onderdelen van uw kantoor, restaurant, winkel, woning of ander pand is het glas. Van vrijwel elk gebouw is een aanzienlijk deel van de gevel immers bedekt met ramen. Soms is zelfs sprake van een complete niet-dragende vliesgevel, die helemaal uit glas bestaat. Niet alleen kijkt u erdoor naar buiten, de buitenwereld kijkt er ook door naar binnen en iedereen die passeert, kijkt er tegenaan.

Goed gewassen ramen zijn dan ook een must...

 

Snel, kraaknet en veilig

Zelf alle ramen zemen is voor de meeste panden niet evident. Bij hoge, moderne gebouwen zijn de ramen vaak moeilijk bereikbaar en bij oude, monumentale gebouwen hebben ze vaak een roedeverdeling, waardoor ze extra bewerkelijk zijn. Kortom: ramen poetsen is een vak apart, waarbij met de juiste producten en gereedschappen én in alle veiligheid moet worden gewerkt. De ramenwassers bij Brasschaat Cleaning beschikken over de knowhow en de tools om uw ramen te doen stralen. Desnoods met de grote middelen, want met onze ultralichte telescoopstang met osmosetechniek kunnen we tot 13 meter hoog werken. Op deze manier kunnen we u het beste eindresultaat garanderen.

 

In alle veiligheid

Onze glazenwassers hebben een specifiek hoogtewerkerscertificaat, werken met jaarlijkse gekeurd veiligheidsmateriaal en hebben allemaal een opleiding ‘Werken op hoogte’ gevolgd.

 

Klik hier voor meer informatie en/of vraag een gratis offerte aan!

 

U kunt bij Brasschaat Cleaning ook terecht voor het schoonmaken van kantoren, of de schoonmaak na evenementen en beurzen. Bekijk hier al onze diensten.

 

Wist u dat...

... de ramenwassers bij Brasschaat Cleaning zorgen voor een streeploos resultaat dankzij osmosewater?

 

Wat is osmosewater?

  • Ons ‘gewone’ kraantjeswater bevat nog een pak microscopisch kleine onzuiverheden zoals zouten, kalk, zink, nikkel, mangaan, ammonium enzovoort.

  • Door een speciaal zuiveringsproces ontstaat gedemineraliseerd water oftewel osmosewater.   

 

Waarom is osmosewater beter?

  • Osmosewater bestaat bijna uitsluitend uit waterstof en bevat ook veel meer zuurstof dan gewoon water. Van zodra de H+ en OH- ionen in contact komen met een vervuild oppervlak, gaan ze die bestanddelen meteen - zonder vlekken - opnemen. Resultaat: een heel efficiënte reiniging waarbij het gebruik van chemicaliën en detergenten wordt vermeden.  

  • En omdat osmosewater geen zouten meer bevat, droogt het glas na een zorgvuldige spoeling ook op zonder strepen.

bottom of page