top of page

Tapijtreiniging

Er zijn vele soorten vloerbedekking maar het traditionele tapijt blijft een van de meest toegepaste vloerafwerkingen voor een werkomgeving en ook een van de meest geschikte, mits goed onderhouden.

Goed onderhoud start bij regelmatig stofzuigen en vlek verwijderen.  Maar zelfs al u dit op regelmatige basis doet hoopt zich diep in de polen vuil op. Door het tapijt regelmatig intensief te reinigen verlengt u de levensduur van u tapijt en haalt u er het diep opgehoopte vuil en de eventuele ziektekiemen uit.

Onze vaste partner en specialist op dit gebied werkt met een unieke methode die toelaat om het tapijt te reinigen met het grootste respect voor de polen  en materialen  waardoor de kwaliteit van het tapijt behouden blijft.

Wenst u uw tapijt eenmalig te laten diep reinigen dan komen wij graag met onze specialist bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken.

Wenst u dat uw tapijt het gehele jaar door gezond en proper blijft dan kunnen wij u ook een onderhoudsprogramma aanbieden zodat uw tapijt er onberispelijk proper  blijft uitzien , de luchtkwaliteit verbeterd en er minder slijtage optreedt.

Interesse in deze dienstverlening vraag dan nu een offerte aan !

Klik hier voor meer informatie en/of vraag een gratis offerte aan!

 

U kunt bij Brasschaat Cleaning ook terecht voor het schoonmaken van kantoren, of de schoonmaak na evenementen en beurzen. Bekijk hier al onze diensten.

taijt.jpg
bottom of page