top of page

Reinigen van plafond

Het bovenste beste specialistenwerk

 

Even omhoogkijken: gipspleister, plafondplaten of spanplafond?

Naast het ‘gewoon’ plafond van gips of met kunststoffen of houten plafondplaten, bestaat er ook zoiets als een spanplafond van pvc of polyester. Zo’n ‘gespannen plafond’ is de ideale oplossing in ruimten waar het eigenlijke plafond zich in een slechte staat bevindt. Een rekbare stof wordt in één dag kaarsrecht en strak aangebracht en zweeft als het ware onder het eigenlijke plafond. Over het algemeen hebben spanplafonds ook weinig onderhoud nodig, maar áls u het reinigt of laat reinigen, vraagt dat wel de nodige voorzichtigheid en kennis van zaken!

 

Zwaar werkje? Kolfje naar ons hand!

- Belastend: boven het hoofd werken, achterover buigen met een gedraaide rug en opgeheven schouders is erg belastend voor het lichaam

- Tijdrovend: een groot plafondoppervlak schoonmaken doet u niet in een handomdraai.

- Delicaat: spanplafonds kunnen heus wel tegen een stootje, maar bij onzorgvuldig reinigen kunt u het toch beschadigen... en dan is meteen het hele plafond waardeloos geworden.

 

Redenen genoeg om te kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf als Brasschaat Cleaning voor de juiste behandeling met specifieke plafondreinigers.

 

Wist u dat...

... een jaarlijkse grondige reinigingsbeurt van uw spanplafond volstaat voor een blinkend resultaat?

Klik hier voor meer informatie en/of vraag een gratis offerte aan!

 

U kunt bij Brasschaat Cleaning ook terecht voor het schoonmaken van kantoren, of de schoonmaak na evenementen en beurzen. Bekijk hier al onze diensten.

bottom of page